längesen

ja dt var ju ett tag sen jag skrev nu. har inte haft tid att sitta längre stunder vid dator för dt har varit så fint väder så vi har varit ute nästa hela dagarna :) riktigt skönt & mysigt har dt varit, men nu har dt mulnat till :/ tror jag ska hoppa över promenaden idag, inget fint väder som sagt & så finns dt massor jag skulle villa göra här inne när jessika somnat. :)
på em idag tror jag min älskade mamma kommer hit iaf, var ju ett tag sen man träffade henne nu igen..

jessika blir då bara större & större hon. alldeles för fort tycker jag då.
nu dansar hon liksom när hon sätter igång sin (irriternade högljudda) speldosa :) mamma tycker inte direkt lika mkt om den som hon gör, men eftersom dt är hennes leksak & inte min så får hon väl leka med den då :p
jag har filmat in henne då hon gör dt, & så fort jag förstår hur man laddar upp videoklipp så ska jag nog ladda upp dom. ;)
jag är fan i mig inte den smartaste jag e. haha.
jag har fått börja övningskört nu också, övade mest backning med bror förra måndagen, dt gick faktiskt bra. :) ska försöka få köra mer den här veckan.

Nu är jessika trött, så ska  lägga henne, sen ska jag ta & städa :)

puss
hps ni får en bra dag :)

lev ert liv som ni vill, troligtvis får ni inte leva 2gånger.

nattmål

"http://www.bloglovin.com/blog/1340261/linnafredin?claim=dramyjfbwu4">Följ
igår bestämde jag mig för att jessika ska sluta amma på natten.
hon tyckte minst sagt inte som mig.. hon protestera ända till 04-05 nån gång, fast jag klappade henne på rumpan, vyssja för henne & allt. men till slut så gjorde lite klapp på rumpan susen! :) vaknade 09 & gjorde morgon. men idag har jag inte gjort nånting alls, har varit såå slut. & dt har lillstumpan också varit, hon har gnuggat ögonen mkt idag. när jessika sov lunch låg jag i soffan & bara glodde. då jessika sov middag så la jag mig breve henne & sov jag med. så ingenting har blivit gjort, fast dt var mkt jag bestämt mig för att göra. t.ex gå ut på en promenad eftersom dt var 0 gradigt & så tänkte jag hälsa på min farmor. (nej, jag har fortf inte kommit dt.. jag skäms.) men imorn ska jag ta mig fan dit, jag börjar få panik nu eftersom dt var så längesen, & nu när jag är frisk så ska jag dit.

ikv har vi tittat på film med tobbe, tore & nathalie & svulla lite, för ovanlighetens skull :p men vi har faktiskt (iaf jag) börjat skärpt oss på veckorna med dricka & sötsaker, snart förstår ju jessika ännu mer & då kommer hon bli som oss, vilket inte är bra. haha. jessika har iaf vaknat en sväng nu inatt, lät henne ligga en stund medans hon bara smågnällde, men då hon börja bli riktigt sur så gick jag dit & gav henne lite vatten. & hon somna då om, men hon gnällde till lite efter ett tag, så tror knappast hon sover tungt. får väl se hur dt går :) hps iaf hon vänjer sig snabbt! väldigt längesen man fick sova en hel natt nu, längtar tills dt blir så. ska bli så skönt :) då kanske jag kommer i säng tidigare också? eftersom jag brukar känna att dt är värdelöst att lägga sig då jag blir trött runt 00 nånting eftersom jag vet att jessika ändå vaknar vid 01. för har jag då somnat så är jag bara ännu tröttare då hon vaknar & grinar, & då måste jag ha tålamod så dt är bäst att hålla sig vaken en stund till :) plus att jag kanske inte ens kan somna om om jag en gång har vaknat. dt kanske bara är en dålig ursäkt till att jag aldrig kommer i säng i tid, men dt är den ursäkten jag använder iaf. ;)

nä nu börjar dt svida i ögonen när jag sitter här, ett tecken på att dt är läggdags. ska bara kolla vad dt finns på tv först & vänta på fredrik som skjutsat tore & nathalie.

puss
hps ni får en bra natt, spec mammorna. :)

Det är inte vad du är som håller dig tillbaka,
utan det är vad du inte tror att du är

sthlm

Igår åkte jag & jessika till moster marlene i sthlm.. dt dryga var bara att vi skulle åka x2000 men slutade med att vi satt på en buss i 4.5 timme. dt var bland dt drygaste jag varit med om!! & vagnen skulle stå inne i bussen, & där fanns dt redan en vagn, så jessika's fick stå alldeles vid dörrarna bak, & vid toaletten & för trappan upp. så om folk skulle in på toa elller in/ut i bussen eller upp/ner för trapporna så måste jag upp & flytta på vagnen, & dt var väldigt ofta kan jag lova. men hon som redan hade vagn där inne visade sig iaf vara en riktigt trevlig typ som hade en son i samma ålder som jessika, bara nån dag äldre, så vi satt med varann & prata den sista halvan av resan typ. & barnen titta på varann & skratta, så gulligt :) jessika prata jätte högt hela tiden men hennes son (Aagrin) vågade inte prata tillbaka, han bara kollade på henne som om hon var knäpp & skratta. han var väldigt blyg verkade dt som. Lite kul att man redan kan märka sånt fast han bara är ca 8 månader. :) när resan var slut så kom några fram & berömde jessika & aagrin för att dom hade varit så duktiga hela resan & tålamodiga. & dt kan jag hålla med om, dom var helt underbara. knappt nå grin eller skrik, bara prat & flin. men lite rastlös blev hon, då vi bara satt & satt, men dt krävdes bara att vi busa till dt lite så blev dt bra :) & jessika sov kanske en kvart bara för sen var dt någon som gick på toa & smällde igen dörren.. -.- jävligt drygt eftersom jag blev så glad då hon väl sov & jag fick sitta som vettigt folk ist för att sitta & hoppa & göra grimaser :p aja, nu är vi iaf framme & dt är skönt, men imorn ska vi hem igen & snälla, håll tummarna så inte tåget inställt. orkar inte buss igen! jessika har varit snäll, men hon sover inte riktigt som hon brukar, & dt förstår jag väl eftersom dt är en helt främmande plats. stackaren. jag måste erkänna att dt är ju lättare, mkt lättare, att vara hemma med barn. men dt kan vara kul att komma ut också :) mest för mig, tror bara jessika tycker dt är småjobbimgt med nya ställen än så länge. men jag börjar sakna fredrik nå fruktansvärt! så börjar ju få hemlängtan, trots att dt bara gått 1 dag :s men kul att träffa syrran, & umgås, men lättast då hon kommer hem ;) nästa gång jag kommer ner så blir dt nog utan barn, för då har jag nog slutat amma helt också. då ska jag nog shoppa lite också. skulle behöva allt i klädesväg. verkligen allt!

nu har dan (marlenes pojkvän) åkt iväg till burger king för att inhandla dagens middag. :) & på lunchen var jag, dan & jessika på kina & åt buffé medans marlene låg hemma & vila. den stackaren hade sån huvudvärk så hon spydde inatt. & så hade hon jobbat natt kvällen innan så hon behövde sömn. måste erkänna att dt är skit skönt att slippa planera & laga mat, även om dt bara är för någon dag. & dt är riktigt skönt att höra hur fredrik berättar att han har diskat, städat & lagat mat själv. framsteg! & nu ska dt hålla i sig, för nu ska jag luta mig bakåt mer & låta han sköta lika mkt som mig där hemma. (förutom på veckorna, då jobbar han ju faktiskt från 05 till em). för till fredriks försvar så har jag aldrig kunnat låte han hjälpa till utan att lägga mig i, så jag förstår att han itne tycker att dt varit spec kul att ens försöka göra nånting. men nu är dt skärpning. :)

jessika har ju fått 4 tänder & hon var varit jätte dålig i magen pga dom. varenda gång man bytt blöja har hon bajsat, om inte mkt lite, så hon har ju varit jätte röd & irriterad på rumpan. men nu har dt bättrat sig, hon bajsar inte alls lika mkt & hon börjar få tillbaka sin hudfärg ordentligt. :) & så har hon ätit lite kalopps idag, en hel del gick ner :) med en hel del menar jag någon tsk. & så ca 1 tsk banan till efterrätt & en massa vatten! dt gillar hon. :)

nä, nu ska jag leta efter marlenes kamera & usb-sladd så jag kan ladda upp några bilder på jessika & jesus. ;)
men dt blir inte just nu, kanske senare idag för nu ska jag gå & mysa med en lite tjej som bara ligger i blöjan & gosar med sin anka i sängen :) hon är sååå goooooooo!

puss

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

RSS 2.0