sthlm

Igår åkte jag & jessika till moster marlene i sthlm.. dt dryga var bara att vi skulle åka x2000 men slutade med att vi satt på en buss i 4.5 timme. dt var bland dt drygaste jag varit med om!! & vagnen skulle stå inne i bussen, & där fanns dt redan en vagn, så jessika's fick stå alldeles vid dörrarna bak, & vid toaletten & för trappan upp. så om folk skulle in på toa elller in/ut i bussen eller upp/ner för trapporna så måste jag upp & flytta på vagnen, & dt var väldigt ofta kan jag lova. men hon som redan hade vagn där inne visade sig iaf vara en riktigt trevlig typ som hade en son i samma ålder som jessika, bara nån dag äldre, så vi satt med varann & prata den sista halvan av resan typ. & barnen titta på varann & skratta, så gulligt :) jessika prata jätte högt hela tiden men hennes son (Aagrin) vågade inte prata tillbaka, han bara kollade på henne som om hon var knäpp & skratta. han var väldigt blyg verkade dt som. Lite kul att man redan kan märka sånt fast han bara är ca 8 månader. :) när resan var slut så kom några fram & berömde jessika & aagrin för att dom hade varit så duktiga hela resan & tålamodiga. & dt kan jag hålla med om, dom var helt underbara. knappt nå grin eller skrik, bara prat & flin. men lite rastlös blev hon, då vi bara satt & satt, men dt krävdes bara att vi busa till dt lite så blev dt bra :) & jessika sov kanske en kvart bara för sen var dt någon som gick på toa & smällde igen dörren.. -.- jävligt drygt eftersom jag blev så glad då hon väl sov & jag fick sitta som vettigt folk ist för att sitta & hoppa & göra grimaser :p aja, nu är vi iaf framme & dt är skönt, men imorn ska vi hem igen & snälla, håll tummarna så inte tåget inställt. orkar inte buss igen! jessika har varit snäll, men hon sover inte riktigt som hon brukar, & dt förstår jag väl eftersom dt är en helt främmande plats. stackaren. jag måste erkänna att dt är ju lättare, mkt lättare, att vara hemma med barn. men dt kan vara kul att komma ut också :) mest för mig, tror bara jessika tycker dt är småjobbimgt med nya ställen än så länge. men jag börjar sakna fredrik nå fruktansvärt! så börjar ju få hemlängtan, trots att dt bara gått 1 dag :s men kul att träffa syrran, & umgås, men lättast då hon kommer hem ;) nästa gång jag kommer ner så blir dt nog utan barn, för då har jag nog slutat amma helt också. då ska jag nog shoppa lite också. skulle behöva allt i klädesväg. verkligen allt!

nu har dan (marlenes pojkvän) åkt iväg till burger king för att inhandla dagens middag. :) & på lunchen var jag, dan & jessika på kina & åt buffé medans marlene låg hemma & vila. den stackaren hade sån huvudvärk så hon spydde inatt. & så hade hon jobbat natt kvällen innan så hon behövde sömn. måste erkänna att dt är skit skönt att slippa planera & laga mat, även om dt bara är för någon dag. & dt är riktigt skönt att höra hur fredrik berättar att han har diskat, städat & lagat mat själv. framsteg! & nu ska dt hålla i sig, för nu ska jag luta mig bakåt mer & låta han sköta lika mkt som mig där hemma. (förutom på veckorna, då jobbar han ju faktiskt från 05 till em). för till fredriks försvar så har jag aldrig kunnat låte han hjälpa till utan att lägga mig i, så jag förstår att han itne tycker att dt varit spec kul att ens försöka göra nånting. men nu är dt skärpning. :)

jessika har ju fått 4 tänder & hon var varit jätte dålig i magen pga dom. varenda gång man bytt blöja har hon bajsat, om inte mkt lite, så hon har ju varit jätte röd & irriterad på rumpan. men nu har dt bättrat sig, hon bajsar inte alls lika mkt & hon börjar få tillbaka sin hudfärg ordentligt. :) & så har hon ätit lite kalopps idag, en hel del gick ner :) med en hel del menar jag någon tsk. & så ca 1 tsk banan till efterrätt & en massa vatten! dt gillar hon. :)

nä, nu ska jag leta efter marlenes kamera & usb-sladd så jag kan ladda upp några bilder på jessika & jesus. ;)
men dt blir inte just nu, kanske senare idag för nu ska jag gå & mysa med en lite tjej som bara ligger i blöjan & gosar med sin anka i sängen :) hon är sååå goooooooo!

puss

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

•För att få fetstil: *din text*
•För att få understruken text: _din text här_


Kommentarer
Postat av: Sophia&Lydia

Hoppas det håller i sig med Fredrik.. :) Men som sagt, han kan och ska inte städa som dig. Han har sitt egna sätt.:) Jag är likadan när det gäller Lydia och Lars, ska vara och lägga mig i allt han ska göra med henne och det gillar inte han. Det jobbar jag på. :) *Viktigt är det att PRATA om saker!! :)*

Puss

2010-02-04 @ 10:38:06
URL: http://sophialinacatarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Jag vill bli ihågkommen!

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress eller URL:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0